≡ Menu

Hostli v Bruslju – primerjajte ponudbo

Za hostel v Bruslju imate seveda prav tako veliko možnosti, saj je ponudba zelo velika v vseh delih mesta. Hostli v Bruslju so na voljo preko spodnjega iskalnika, kjer lahko preverite proste sobe in cene. Prav tako si lahko spodaj preberete nekaj predlogov in rezervirate hostel preko povezave.

Iskalnik za hostle

Booking.com
Na strani z rezultali kliknite na filter za hostle, da boste preverili proste ponudbe in cene.

Hostli v Bruslju

Hostel Hello

Hostel Hello se nahaja le nekaj postaj podzemne železnice ali tramvaja od središča mesta in njegovih glavnih znamenitosti. Nudi sobe s skupnimi ležišči za 4 ali 6 oseb, na voljo tudi ločene sobe samo za ženske. Vse sobe si delijo skupno kopalnico. V pritličju je na voljo večji skupni prostor, kjer v manjšem baru nudijo razne pijače, na voljo pa je tudi avtomat z prigrizki in miza za namizni tenis ter dostop do brezžičnega interneta.

  Več informacij

Hostel Jacques Brel

Hostel Jacques Brel se nahaja v bližini središča mesta in kraljeve palače s čudovitim parkom Royal. Nudi 51 sob z dvema enojnima posteljama ter manjšo kopalnico s tušem. V samopostrežni restavraciji nudijo zajtrk ter ostale obroke, lahko pa si postrežete z prigrizki iz avtomata. V pritličju je prostor za druženje, manjši bar in miza za namizni tenis. Hostel med drugim nudi tudi manjši prostor za sestanke ali pogostitve. Hostel Jacques Brel je prilagojen gostom na invalidskih vozičkih.

  Več informacije

Dodatni hostli v Bruslju so na voljo preko te povezave.

Dodatna prenočišča najdete tudi preko strani hoteli v Bruslju ali z uporabo iskalnika zgoraj.