≡ Menu

Vikend paket v Bruslju

Bruselj je postal zelo zanimiva potovalna destinacija za mlade – obisk znamenitosti največjega mesta v Belgiji, obisk te ali one evropske inštitucije ali zgolj dobra zabava. Karkoli je razlog, obisk Bruslja lahko vedno združite z odličnimi vikend paketi.

Iz Ljubljane vas v Bruselj najhitreje prepelje redna letalska linija, v 1 uro oddaljen Charleroi pa nizkocenovni letalski ponudniki. Vsekakor se dobro odločite, prihranek ni zanemarljiv. Veliko poletov lahko povežete v vikend paket z namestitvijo v različnih hotelih ali hostlih, kateri se nahajajo tako v središču mesta kot v predmestnih četrtih. Pestra je tudi ponudba zasebnih namestitev, predvsem različnih apartmajev.

Za lažje gibanje po Bruslju lahko kombinirate različne javne prevoze – podzemno železnico, mestni avtobus ali tramvaj – in to vse z eno vozovnico.

Najzanimivejši je stari del mesta z Kraljevo palačo in parkom, mestno hišo z 91m visokim stolpom, oglejte si tudi Atomium in seveda majhen »Manneken Pis« kipec, ki neutrudno spušča vodo med nogami. V Bruslju boste ne glede na letni čas deležni zanimivih dogodkov iz področja filma, kulture, umetnosti in kulinarike.

Vikend paket v Bruslju ne sme miniti brez znamenitih belgijskih vaflov za zajtrk, prepustite pa se tudi čarom odličnih belgijskih čokolad po kosilu. Pohajkovanje po Bruslju in oglede znamenitosti boste najbolje zaokrožili z vrčkom dobrega belgijskega piva. Ali pa dvema.
Booking.com